Het UZ Brussel heeft een groter ICT-team dan de doorsnee multinational.

Met elk jaar bijna 450.000 patiëntencontacten en meer dan 4200 mensen die de klok rond werken om iedereen een gepaste behandeling te geven, is het uitgebreide ICT-team onze technologische backbone. Als ICT'er zorg je mee dat artsen, verpleegkundigen en paramedici beschikken over de meest moderne en hoogtechnologische systemen voor de best mogelijke zorgverlening. Tegelijk omringen we patiënten met applicaties, portals en mobiele toepassingen, en verbeteren we hun zorgtraject.

Medische ICT

Medische ICT

Ons elektronisch patiëntendossier, Primuz, wordt volledig intern ontwikkeld en beheerd. Deze applicatie bezorgt onze artsen en verpleegkundigen niet alleen onmisbare data over al hun patiënten - de tool kan al die gegevens ook koppelen, uitwisselen en hergebruiken in functie van nieuwe diagnosetechnieken. IT in functie van een optimale medische ondersteuning dus.

Ondersteunende toepassingen

Ondersteunende toepassingen

Als je de medische apparatuur en de patiënten wegdenkt, is ons ziekenhuis natuurlijk ook gewoon een bedrijf als een ander. En dus hebben wij ook nood aan personeelsbeheer, financiën, logistiek, facilitair beheer, ... en aan een sterke ICT om die processen te beheren. Ook dat doen onze applicatiebeheerders.

Infrastructuur

Infrastructuur

We beschikken over twee eigen datacenters, volledig redundant en volgens de meest recente standaarden. Onze opslagcapaciteit is zo goed als eindeloos en de snelheid en betrouwbaarheid van onze draadloze en bekabelde netwerken halen de hoogste cijfers. Zo verzekeren we continuïteit en performantie van ICT voor 3700 medewerkers.

Support

Support

Een ziekenhuis runnen is een complexe operatie. Wij vereenvoudigen die door processen te automatiseren en 24/7 support te bieden aan onze collega's. Zij kunnen altijd terecht bij onze supportmedewerkers die alles op alles zetten voor een gepast en snel antwoord.

Ben je IT'er in hart en nieren, maar vind je tussen onze vacatures niet wat je zoekt? Laat dan hier je spontane sollicitatie achter.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in en ontvang een job-alert voor jobs die jou interesseren.
In welke categorieën bent u geïnteresseerd?
U krijgt enkel bericht over jobs in de categorieën die u selecteert