Als paramedicus, kinesitherapeut of psycholoog vind je in het UZ Brussel een dankbare, diverse en stimulerende ziekenhuissetting.

Kinesitherapeuten

Als kinesitherapeut kun je in het UZ Brussel in verschillende diensten individueel of in team aan de slag. Je beschikt over een uitgebreid aanbod behandelmogelijkheden, van neurostimulatie bij neonaten over mobilisaties bij rugpatiënten tot revalidatie van geriatrische patiënten. Levenslang leren wordt gestimuleerd door professionele bijscholingen.

Psychologen

Een 80-tal  psychologen zetten zich in voor gehospitaliseerde en ambulante patiënten, maar je ondersteunt ook de diverse beroepsgroepen in het ziekenhuis. Specifiek voor je job aan het UZ Brussel zijn de biopsychosociale visie en context, opleiding, stagesupervisie en wetenschappelijk onderzoek.

Paramedici

Audioloog, diëtist, logopedist of ergotherapeut, paramedici vinden in het UZ Brussel volop professionele uitdagingen. In multidisciplinaire teams. Met mooie bijscholingsmogelijkheden en aandacht voor je beroep en persoon. Expertise van collega's en teamleden en overkoepelende en ondersteunende diensten verrijken je job nog meer.

Behaalde je een Bachelor- of Masterdiploma met een paramedische afstudeerrichting, maar vind je geen passende vacature? Laat dan hier je spontane kandidatuur achter.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in en ontvang een job-alert voor jobs die jou interesseren.
In welke categorieën bent u geïnteresseerd?
U krijgt enkel bericht over jobs in de categorieën die u selecteert