Wil jij je menselijk en technisch talent ontwikkelen? En nieuwe competenties opbouwen? Dan ben je bij het UZ Brussel aan het juiste adres. Het departement Verpleeg- en Vroedkunde zet immers  in op levenslang leren en diverse loopbaanmogelijkheden. Doe mee met 1300 verpleeg- en vroedkundigen, 600 artsen en 300 paramedici die klaar staan voor 30.000 hospitalisaties, 414.000 consultaties en 79.000 spoedcontacten per jaar.

 

Verpleegkundige

Je kan aan de slag bij diverse hospitalisatie-, consultatie- of kritische diensten. Heb je een masterdiploma of bijzondere beroepstitels of -bekwaamheden en beschik je bovendien over een flinke technische bagage, dan ontvangen we je met open armen in verschillende specifieke functies.

 

Vroedkundige

Als vroedkundige kan je onder meer terecht op de materniteit,  de MIC,  het Centrum voor Reproductieve geneeskunde, het Verloskwartier en de Mammografie/Radiologie.

 

Zorgkundige

Bijna alle hospitalisatiediensten hebben je nodig om samen met de andere zorgverleners het ziekenhuisverblijf voor patiënten zo comfortabel en aangenaam mogelijk te maken.

 

Werk, gezin en studies: in het UZ Brussel stem je ze heel goed op elkaar af.

Behaalde je een Bachelor-, Banaba of Masterdiploma in de verpleeg- of vroedkunde, maar vind je je gading niet tussen onze vacatures? Laat dan hier je spontane sollicitatie achter.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in en ontvang een job-alert voor jobs die jou interesseren.
In welke categorieën bent u geïnteresseerd?
U krijgt enkel bericht over jobs in de categorieën die u selecteert