Vrijwilligers zijn voor het UZ Brussel een onmisbare schakel. Hun inzet betekent voor onze patiënten en onze medewerkers een absolute meerwaarde.

Naast onze vaste medewerkers, zetten ook meer dan 140 vrijwilligers zich in voor de werking van het UZ Brussel. Ze zijn een aanspreekpunt voor patiënten en familie, bieden een luisterend oor en kunnen ondersteunen met kleine gebaren als een koffie aanbieden, samen de krant lezen, … Soms kan een gewone babbel of een beetje gezelschap al veel betekenen tijdens een verblijf in het ziekenhuis.

Om voldoende tijd te kunnen besteden aan deze persoonlijke aandacht voor onze patiënten, kunnen we gelukkig rekenen op de nodige ondersteuning van onze vrijwilligers. Zij zijn vandaag dan ook niet meer weg te denken uit de werking van het ziekenhuis.

Er zijn verschillende mogelijkheden om vrijwilligerswerk te doen in het UZ Brussel.

Zowel ondersteuning als zorgvrijwilliger op onze verschillende afdelingen als hulp bij het onthaal, administratie en onthaal zijn mogelijkheden om ons als vrijwilliger te ondersteunen.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in en ontvang een job-alert voor jobs die jou interesseren.
In welke categorieën bent u geïnteresseerd?
U krijgt enkel bericht over jobs in de categorieën die u selecteert