Beheer mee ons menselijk of financieel kapitaal.

De jobmarkt is complex, maar samen bereiden  we oplossings- en resultaatsgericht de toekomst van het UZ Brussel voor. HR bestaat uit 26 medewerkers, waarvan er 10 deel uitmaken van het HR Service Center (HRSC). Het HRSC is het eerste aanspreekpunt voor alle ziekenhuismedewerkers voor alle HR-gerelateerde dossiers. Daarnaast vind je binnen HR een 14-tal expertfuncties: Opleiding en Ontwikkeling, Payroll, Comp & Ben, Rekrutering, HR businesspartners, Kaderbeheer, Planning,...

Aankoop, boekhouding, tarificatie, facturatie en begroting en budgetcontrole: de financi�le dienst telt momenteel 57 medewerkers en verwerkt jaarlijks ruim 60.000 leveranciersfacturen, verstuurt meer dan 300.000 facturen en maakt bijna 50.000 bestelbonnen op. 

Behaalde je een Master- of Bachelordiploma in financiële richting, maar vind je niet wat je zoekt? Laat dan hier je spontane kandidatuur achter.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in en ontvang een job-alert voor jobs die jou interesseren.
In welke categorieën bent u geïnteresseerd?
U krijgt enkel bericht over jobs in de categorieën die u selecteert