Kris bestrijdt superfreeze

Superfreeze?!

Nee, dankzij Kris werkt de verwarming bij UZ Brussel steeds tiptop.

Kris

Kris werkt al enkele jaren op onze Technische Dienst. Net zoals de medische beroepen in ons ziekenhuis – heeft hij in zijn job ook een grote impact op de levenskwaliteit van heel wat mensen. 

“We moeten hier, tegenover andere werkomgevingen, veel meer aandacht besteden aan waar we wanneer werken. We zitten in een omgeving die 24/7 draait, en kunnen dus niet zomaar even het water afzetten of de verwarming afsluiten. Dat is altijd goed opletten. Want elke interventie kan grote gevolgen hebben voor de patiënt. Maar ook omgekeerd. Als je een probleem kan oplossen – heeft dat dan weer voelbaar een positieve impact.

“Ook wij moeten soms spoedoperaties doen. Niet zoals chirurgen, natuurlijk. Dan gaat het over een stroomuitval, ofzo. Maar toch!”, lacht Kris. “Je komt hier niet werken om de held uit te hangen. Wij doen gewoon onze job! En ja, daar hangen mensenlevens van af, maar dat is niet de insteek waarmee je hier aan de slag gaat”, sluit Kris af. 

Ook een positieve impact maken? 

Bekijk onze technische vacatures hier.  

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Vul hieronder je emailadres in en ontvang een job-alert voor jobs die jou interesseren.
In welke categorieën bent u geïnteresseerd?
U krijgt enkel bericht over jobs in de categorieën die u selecteert